POLKUJUOKSUSEMINAARI KÄYNNISTÄÄ KEVÄÄN JUOKSUKAUDEN!


Polkujuoksuseminaari 2019 polkaisee käyntiin kevään juoksu- ja kisakauden. Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, Katajiston seminaari on mukava tapa aloittaa kevään juoksukausi kuuntelemalla lajiin liittyviä asiantuntijoita ja tapaamalla muuta polkuväkeä.

Seminaari järjestetään 13.4 Katajiston Kartanossa Hämeenlinnan Aulangolla. Aloitamme aamukahvilla ja puolen päivän aikohin tarjoillaan keittolounas. Seminaarin päätteeksi järjestetään kimppalenkki Aulanko Tower Trailin maastossa.

Seminaariohjelma tarjoilee infoa ja pohdittavaa monista eri näkökulmista. Miten yhdistetään treenaaminen ja kaikki muu elämä? Entäpä kestävyysurheilun ravintopuoli? Olisiko treeniohjelmista apua ja jos on niin millaisista? Sokerina pohjalla legendaarisen Barkley Marathonsin osallistujan, Suomen polkujuoksun konkarin Mikael Heermanin yhteenveto kisasta, joka syö kilpailijansa.

Me haluamme, että seminaari on kohtauspaikka lajin harrastajille ja tapahtuma, jossa voi bongata vanhoja tuttuja ja tavata uusia. Siksi hinnoittelimme osallistumismaksun mahdollisimman alas, ja tarjoamme huippuohjelman lounaineen hintaan 28 €. Tästä tulee kevään polkujuoksun aloituspamaus, ja paikkoja on oikeasti vain rajoitetusti joten varmista osallistumisesi heti!

Tervetuloa mukaan!

Tawastia Trail Club!

seminaariohjelmaverkko.jpg
Lisätietoja yms: polkujuoksuntuki@gmail.com / Jussi Näri: 0400 816284

Lisätietoja yms: polkujuoksuntuki@gmail.com / Jussi Näri: 0400 816284