Nyt ollaan sitten olemassa myös viranomaisten silmissä. Maanantaina 2.10.2017 Patentti- ja rekisterihallitus merkitsi yhdistysrekisteriin Hämeen polkujuoksun tuki ry:n.

IMG_20171004_184425.jpg

Tawastia Trail Club pysyy sellaisena kuin se onkin. Hassuna, loppuun asti muita tsemppaavana, villinä ja vapaana, välittävänä, luontoa rakastavana ja välillä jopa asiantuntevanakin polkujuoksuporukkana. Suunnitteilla olevaa ensi kesänjuoksutapahtumaa ei järjestetä kuitenkaan pelkästään mukahassuttelulla, vaan siihen tarvitaan mm. pankkitili. Siksi järjestäydyimme "vähän taustalle".

Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa olla tukemassa yhteistä harrastustamme. Pidämme näitä nurkkiamme arvokkaina, ja siksi yhdistyksen tarkoituksena on myös Kanta-Hämeen metsien ja luonnon vaaliminen harjoitteluympäristönä.

Tulemme keräämään jonkinlaista pientä vuosittaista kannatusjäsenmaksua. Sillä hoidetaan vaikka omiin höntsätapahtumiimme urkkajuomaa ja suolapähkinöitä, ettei järjestäjän tarvitse kustantaa niitä omasta pussistaan. Jäsenmaksun maksaneet saavat sitten vaikka alennusta tapahtuman jo muutenkin pienistä osallistumismaksuista. Sen enempiä etuisuuksia ei kenellekään ole luvassa, vaan kyseessä todellakin on "rakkaudesta lajiin ja seuraan"  -tyylinen kannatusmaksu.

Tuossa kun saamme pankkitilin perustettua, vuosipalaverin pidettyä ja siellä naputeltua kasaan tämän vuosimaksuasian, niin tervetuloa kerhoon. Tämä tehdään vain ja ainoastaan polkujuoksijoilta polkujuoksijoille.